A m’don Lyrics

Elvana Gjata Lyrics

You are viewing A m’don Lyrics - Elvana Gjata

A m’don song lyrics are written by Elvana Gjata

Complete information about A m’don lyrics

Selected song name: A m’don
Singer Name: Elvana Gjata
Lyrics written by: Elvana Gjata

You can see all the lyrics of Elvana Gjata songs at rare-lyrics.com


Alelelele alele nuk duroj më
Rahat  shpirti nuk më fle
Po  du me dit a po m'don më
Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po  du me dit a po m'don më


A  ki ça me thonë? A ki ça me thonë?
A ki ça me thonë?
A  ki ça me m'thonë? A ki ça me thonë?
A ki ça me thonë?


Uh, a bën ty me t'fol?
A bën me t'thonë se shumë ti po m'mungon?
Nuk  e di se ca kom bo për mos me m'dasht e mos më fol
A bon ty me t'thonë se nëse nuk vjen ndoshta dhe gabon?
Ku me dit ndoshta gabon, love


Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po du me dit a po m'don më
Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po du me dit a po m'don më

A ki ça me thonë, me thonë?
A ki ça me thonë ma vonë?
Unë me ty jom still in love
E ti shumë mirë e di
Unë me ty jom still in love
E ti e di


U, a bën ty me t'fol?
A bën me t'thonë se shumë ti po m'mungon?
Nuk e di se ça kom bo për mos me m'dasht e mos me fol
A bon ty me t'thonë se nëse nuk vjen ndoshta dhe gabon?
Ku me dit ndoshta gabon, love


Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po du me dit a po m'don më
Alelelele alele nuk duroj më
Rahat shpirti nuk më fle
Po du me dit a po m'don më