Jeton Për Mua Ai Lyrics

Elvana Gjata Lyrics

You are viewing Jeton Për Mua Ai Lyrics - Elvana Gjata

Jeton Për Mua Ai song lyrics are written by Elvana Gjata

Complete information about Jeton Për Mua Ai lyrics

Selected song name: Jeton Për Mua Ai
Singer Name: Elvana Gjata
Lyrics written by: Elvana Gjata

You can see all the lyrics of Elvana Gjata songs at rare-lyrics.com


Fjalet me te mira ne bote me thote ai
Askush jo nuk me sheh jo kur vi tek ti
Ne shpirt, ne zemer te kom
Ti nuk po fle, njesoj si une, kemi shkuar larg


Jeton per mua ai, jeton per mua e di
Une do ta pres dhe sonte si cdo nate
Une do ti them te dua si me pare


Fjalen me te mire ne bote, me thote ai
Askush jo nuk me sheh jo kur vi tek ti
Ne shpirt, ne zemer te kom, kom
Ti nuk po fle, njesoj si une, kemi shkuar larg


Jeton per mua ai, jeton per mua e di
Une do ta pres dhe sonte si cdo nate
Une do ti them te dua si me pare


Mua, ai
Mua, e di
Do ti them

Jeton per mua ai, jeton per mua e di
Une do ta pres dhe sonte si cdo nate
Une do ti them te dua si me pare


Mua, ai
Mua, e di