Kuq e Zi je Ti Lyrics

Elvana Gjata Lyrics

You are viewing Kuq e Zi je Ti Lyrics - Elvana Gjata

Kuq e Zi je Ti song lyrics are written by Elvana Gjata

Complete information about Kuq e Zi je Ti lyrics

Selected song name: Kuq e Zi je Ti
Singer Name: Elvana Gjata
Lyrics written by: Elvana Gjata

You can see all the lyrics of Elvana Gjata songs at rare-lyrics.com


Shakohoxha, cfarë po ndodh realisht, na thuaj d**ka?
Ti je aty pranë, e ke parë më mirë se cfarë ka ndodhur
Cfare ishte? Ai, ai flamur! Ajo banderol!
Nuk e di cfarë mund ta quajmë
Valvitej tek ai, mini-helikopter le t'themi
Ai ishte flamuri më i bukur në botë, Alban


Jemi ne, jemi ne
Vijmë nga trojet tona
Nuk na ndan dot askush
Fluturon shqiponja
Po thërret toka jonë
Lisat edhe malet
Se ne jemi një komb
Shqipëri e madhe


Unë jam kuq e zi, kuq e zi
Jam unë dhe ti, kuq e zi
Me gjithë zemër të kemi sot
O flamuri më i bukur në botë
Me gjithë zemër të kemi sot
O flamuri më i bukur në botë

Kuq e zi, oh hej, oh hej
Kuq e zi, oh hej, oh hej
Kuq e zi, oh hej, oh hej
Kuq e zi, oh hej, oh hej


Jemi një forcë, jemi një gjak
Asnjëherë nuk ike
Jemi ne, jemi ne
Shqipëri etnike
Po thërret toka jonë
Lisat edhe malet
Se ne jemi një komb
Shqipëri e madhe


Unë jam kuq e zi, kuq e zi
Jam unë dhe ti, kuq e zi
Me gjithë zemër të kemi sot
O flamuri më i bukur në botë
Me gjithë zemër të kemi sot
O flamuri më i bukur në botë


Kuq e zi, oh hej, oh hej
Kuq e zi, oh hej, oh hej
Kuq e zi, oh hej, oh hej
Kuq e zi, oh hej, oh hej

Unë jam kuq e zi, kuq e zi
Jam unë dhe ti, kuq e zi
Me gjithë zemër të kemi sot
O flamuri më i bukur në botë
Me gjithë zemër të kemi sot
O flamuri më i bukur në botë