Njesoj Lyrics

Elvana Gjata Lyrics

You are viewing Njesoj Lyrics - Elvana Gjata

Njesoj song lyrics are written by Elvana Gjata

Complete information about Njesoj lyrics

Selected song name: Njesoj
Singer Name: Elvana Gjata
Lyrics written by: Elvana Gjata

You can see all the lyrics of Elvana Gjata songs at rare-lyrics.com


Më mbaj, me vete më mbaj
A jam sot, a jam sot
Si isha dje, si isha dje
Në zemër dhe në mëndje
E di që ti m'do
E di që ti m'do
Dhe pse s'jemi bashkë
E di që ti m'do
Ne jemi njësoj, ne jemi njësoj
Dhe pse larg më ke
Ne jemi njësoj


Shpirti po më digjet, me t'pa
Se shumë vështirë e kam unë, me t'fal
Sytë që s'po të shohin, m'janë tharë
Se jemi ndarë, se jemi ndarë
Shpirti po më digjet, me t'pa
Se shumë vështirë e kam unë, me t'fal
Sytë që s'po të shohin, m'janë tharë
Se jemi ndarë, se jemi ndarë


Se ti gjithmonë m'ke dashtë mbas vetes
Unë njësoj t'kom dashtë mbas vetes
Edhe kur... mbas vetes
Gjithmonë mbas vetes
Se unë e di sa më do ti, unë e di
Bëhet më mirë
Një ditë do bohet edhe më mirë
Psycho për ty, unë jam psycho për ty
Psycho jemi të dy
Njësoj të dy, njësoj të dy
Jo, ti mos e mendo
Asnjëherë, jo, mos e mendo
Se nuk t'harroj unë ty

Shpirti po më digjet, me t'pa
Se shumë vështirë e kam unë, me t'fal
Sytë që s'po të shohin, m'janë tharë
Se jemi ndarë, se jemi ndarë
Shpirti po më digjet, me t'pa
Se shumë vështirë e kam unë, me t'fal
Sytë që s'po të shohin, m'janë tharë
Se jemi ndarë, se jemi ndarë