Pa Dashuri Lyrics

Elvana Gjata Lyrics

You are viewing Pa Dashuri Lyrics - Elvana Gjata

Pa Dashuri song lyrics are written by Elvana Gjata

Complete information about Pa Dashuri lyrics

Selected song name: Pa Dashuri
Singer Name: Elvana Gjata
Lyrics written by: Elvana Gjata

You can see all the lyrics of Elvana Gjata songs at rare-lyrics.com


E di, ti nuk erdhe as tani
Nuk ma the dot dhe një fjalë
Çudi kjo zemër si po ta fal
Beso, nuk shkojnë gjërat ashtu si do
Dhe për këtë do bindesh vetë
Se jeta është dramë e vërtetë
Edhe pse as tani më nuk u pamë
Nuk ka rrugë, s'ka njeri që na ndan
Mos e mundo veten
Nëse do mund ta gjesh të vërtetën


Ti eja po të pres me mall
Nuk mund të jetoj vetëm me fjalë
Se s'ka ç'më duhet kjo rini, pa dashuri
Ti eja po të pres me mall
Nuk mund të jetoj vetëm me fjalë
Se s'ka ç'më duhet kjo rini, pa dashuri


Uh uh uh
Uh uh uh

Ti eja po të pres me mall
Nuk mund të jetoj vetëm me fjalë
Se s'ka ç'më duhet kjo rini, pa dashuri
Ti eja po të pres me mall
Nuk mund të jetoj vetëm me fjalë
Se s'ka ç'më duhet kjo rini, pa dashuri
Se s'ka ç'më duhet kjo rini, pa dashuri