Spec. Studiosessie (het is voorbij!) Lyrics

Gio Lyrics

You are viewing Spec. Studiosessie (het is voorbij!) Lyrics - Gio

Spec. Studiosessie (het is voorbij!) song lyrics are written by Gio

Complete information about Spec. Studiosessie (het is voorbij!) lyrics

Selected song name: Spec. Studiosessie (het is voorbij!)
Singer Name: Gio
Lyrics written by: Gio

You can see all the lyrics of Gio songs at rare-lyrics.comauwwwwww! Yeah! Nindo, Black Label Music, SPEC! Met je boyyy, Pries, maar Keiz begint deze verse dus jullie nikkers weten niets! B-b-b-beng! Nikker zeg wat! Zeg wat! Bedoelde geen Gucci-riem uit Turkije toen ik zei dat je nep was! Echt gast, yes ik come first want als ik kom zijn die nikkers snel-weg of aan de kant als een vangrail! Ik vang veel, was 't baseball was ik de catcher, en m'n spits zijn zo heet dat meids smelten als een gletsjer. Ik ben niet 100% als Bacardi dus haat niet als je me niets kent want je wordt gePOPt als een Barbie. Wie komt met die ille flow? Rappertjes die kill ik zo Chin-Chan sh*t jullie moeten met de billen bloot! Zeg me wie het dopeste rapt, Keiz en Pries die slopen tracks. Je lip is 5 centimeter, toch heb je een grote bek! Yes nikker ik tover echt, zo gedaan is zo gezegd. Mijn carrière wandelt, jullie carrières lopen weg! Je past niet bij BRRR ijskoud, je loopt op hete kolen, net als Nederlandse arbeiders zijn wij tegenPolen. Harde beats is wat ik in de booth eet, bedoel geen kledingruil als ik je zeg dat ik je 'n pak voor je broek geef! Ik ben niets kwijt, dus schijt wat ze van me vinden, supermooi gebit of zeggen ze me "doe een tandje minder". Ik ben de sh*t jij slechts een keutel, net als Ugly Betty bij een auditie van Prodent kan je net niet door de beugel!

Het is voorbij, ik deed aardig uit me hart, groette ze met een lach, ja dat was toen mijn gedrag. Het is voorbij, ja ik was down met iedereen, nu zie ik er geen, met niemand een probleem. Het is voorbij, want je had geen respect voor mij, ik zeg het straight in je face, jij bent nep voor mij. Het is voorbij, met je wack en sh*ttt, het is voorbij, ik behandel je nu als een b*t*h!

Ik claim een hoofdrol, ik draai door alsof ik me hoofd rol, ja ik draai door en betaal nooit tol! Goedenmorgen kids ik spit harder dan een odol, sick als ik al die pu**ycat-rappers met me flow dol! Ze willen goud, dus bellen ze de koning op, spits zo zoet, net alsof ik honing drop. Je bent geen kip met een capschild, noem mij de guilty guy, vers als een kers in de sky ik ben multi fly!
Terwijl ik punchlines multiply, dit is onmogelijke sh*t en jullie komen niet met dit yeahhhh. Kijk in me ogen, me ogen zeggen drink wat, Coca-Cola met wat gif ik heb die dodelijke blik! Yeah, nu noem me rock want je weet heel goed dat ik te nice ben, richt niet met je vingers als je weet dat ik te wijs ben! Heet als ik ijs breng, koud als ik vuur spit, chickie komt pas in me zone als ze voor een uur stript. Je wilt 't ook maar ze zegt "echt niet" je vraagt je af waarom jij niks kan, mattie jij bent het net niet! Zie, al je bla-bla hoorde ik al vaker, maar jullie zijn pussies, en ik bezorg katers! Zeker van me zaak, doe niet zo aan gokken, ik maak me zaken altijd rond, hoe ga je ze blokken? Hoe ga je me stoppen? Zeg me, hoe ga je me focken? Ook al lijk je op een GEIT, mij kan je niet BOKken!

Het is voorbij!

Nikker hold up, check 's wie hier te ziek rappen! Yeah, en voor de wreedste punchlines moet je Pries hebben! En K-K-K-K-K-K-K voor de snelle sh*t! Niemand kan me never zeggen dat ik ooit nep was je nikker is de baas tot het einde b*t*h! Het is mijn beurt -nee wacht even! Nee mijn beurt -nee wacht even Voor die nikkers ben ik MILD met alles wat ik afLEVER. Ik blaas te hard uit m'n longen, maagpijn, zieke spits ik ben als net uit m'n darmen jongen. Yeah! We doen wat jullie niet verwachten! Bedoel geen meubilair wanneer ik zeg "me back-up bestaat uit kasten" Snap je? Thank Goddd, als je me reet kust, rappers zonder smaak: jullie bederven mijn eetlust! Wij zijn nu aan bod als een stiffer ben de sh*t, dus je vindt me in de Playboy, Mister Hefner Takayna blaka stays rasta ever Baby ik geef huisarrest aan zwervers, peace!

Het is voorbij!


ah-ah, tsss, dat je dat gelooft, schoot al me pijlen in je roos, zonder dat ik boog. Ik voel me facking hoog, grandioos, buikspieren van het lachen, en ze zijn nu net zo als je graag bedroomt. Ik ben als spange soap, mannen wat met m'n plannen oh, ook al ben jij geen kokos, elke dag zit jij in nood Zelfs je chick laat je niet nakken, no geef d'r een kartonnen bok met water, en nog heeft ze geen natte doos. Bragg en boast, terror op stage g-g-geen Walt Disney, toch bellen ze het beest Ik weet dat je vreest; daarom haat je maar op mij haten heeft geen zin als een blanco blaadje!