Thirr Lyrics

Elvana Gjata Lyrics

You are viewing Thirr Lyrics - Elvana Gjata

Thirr song lyrics are written by Elvana Gjata

Complete information about Thirr lyrics

Selected song name: Thirr
Singer Name: Elvana Gjata
Lyrics written by: Elvana Gjata

You can see all the lyrics of Elvana Gjata songs at rare-lyrics.comT’kom thirr
Sa zoni m’u ngjir
T’kom prit
Sa shpirti m’u mpi
Se bota ime s’bën për ty
Bota ime,e madhe për ty
Jeta ime është shumë për ty
Se vetëm të kam dasht
E nga ty kurrë nuk pashë
Asnjë shenjë,asnjë shenjë,asnjë shenjë…
…jete s’e pashë
Se vetëm të kam dasht
E nga ty kurrë nuk pashë
Asnjë shenjë,asnjë shenjë,asnjë shenjë…
…dhe vetëm t’lashë
Se kurrë s’më ke dasht !
Unë s’kam lind me ty
Pse s’e kupton ?
Ti, o njeri me fat !
Pse s’e shikon ?
Se bota ime s’bën për ty
Bota ime,e madhe për ty
Jeta ime është shumë për ty